Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NAC hoopt op transfer van Amoah


31 juli 2011 - NAC Breda hoopt na Leonardo afscheid te nemen van een tweede grootverdiener in de selectie. Matthew Amoah staat op de nominatie om verkocht te worden. Met een jaarsalaris van 500.000 euro drukt de 30-jarige aanvaller op de begroting. De Ghanese spits mag voor een paar ton uit Breda vertrekken.

"Dan komt er salarisruimte vrij, terwijl we de opbrengst van zijn transfer kunnen benutten om onze liquiditeitspositie te verstevigen", aldus algemeen directeur Ed Busselaar in gesprek met Voetbal International. "Door zijn salaris uit te sparen kunnen we een transfervrij speler aantrekken."

Kees Ploegsma hangt de transfersom af van de club die aanklopt en op welk moment dat gebeurd. NAC Breda is daarin duidelijk. "We willen voorkomen dat we tegen het einde van de maand augustus nog worden verrast door transfers", zo stelt Busselaar. "Dus vragen we meer voor Amoah naarmate de tijd vordert. Een bod hebben we trouwens nog niet op hem gehad, maar ik houd daar wel ernstig rekening mee."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!