Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Engelaar schermt met buitenlandse interesse


31 juli 2011 - Orlando Engelaar vertrekt deze transferperiode mogelijk nog bij PSV. De 31-jarige middenvelder schermt met belangstelling van andere clubs maar wil niet op namen ingaan, zo meldt het Eindhovens Dagblad. Engelaar heeft in Eindhoven nog een contract tot de zomer van 2013 maar kan vertrekken.

Fred Rutten is niet verrast in de interesse in Engelaar. "Orlando is gewoon een hele goede voetballer en trekt uiteraard belangstelling." Engelaar is bezig aan zijn derde contractjaar bij PSV. Door de komst van onder andere Strootman en Wijnaldum zijn de kansen voor Engelaar op het middenveld enigzins verkeken. In de afgelopen oefenduels wordt Engelaar als centrale verdediger ingezet. Ook bij de fans van PSV is Engelaar niet onomstreden.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!