Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NEC huurt Ibrahim van Manchester City


31 juli 2011 - NEC is het met Manchester City eens geworden over de huur van Abdisalam Ibrahim. De 20-jarige middenvelder was al enige tijd op proef in Nijmegen en maakte in die periode een prima indruk.

De fysiek sterke middenvelder heeft bij Manchester City nog een contract tot de zomer van 2014. Hoewel geboren in Somalië beschikt de middenvelder ook over de Noorse nationaliteit. Sinds 2007 staat Ibrahim onder contract bij Manchester City.

Technisch Directeur Carlos Aalbers op de website van NEC: "NEC heeft de afgelopen tijd een goede relatie opgebouwd met Manchester City. Dit heeft onder andere geleid tot de komst van Abdisalam. We zijn blij dat hij zijn keuze op NEC heeft laten vallen om de volgende stap in zijn ontwikkeling te maken."

Abdisalam Ibrahim: "Ik heb de afgelopen dagen een goed gevoel overgehouden aan NEC. Het voetbal wat hier gespeeld wordt spreekt me enorm aan. Ik ben er dan ook van overtuigd dat ik hier goed op mijn plaats ben om veel speelminuten te krijgen en het Nijmeegse publiek mooi voetbal te laten zien", aldus Ibrahim die in Nijmegen rugnummer 6 krijgt.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!