Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax op zoek naar extra doelman


1 augustus 2011 - Ajax is op zoek naar een vervanger van Maarten Stekelenburg die naar AS Roma vertrok. Ajax wil graag zaken doen in de Eredivisie. Michel Vorm van FC Utrecht werd eerder al in verband gebracht met de Amsterdammers, daar is nu onder andere Jasper Cillessen (NEC) bij gekomen.

Volgens De Telegraaf leeft bij Ajax de verwachting dat Cillessen het wel aandurft om in Amsterdam de concurrentie aan te gaan en het voor zijn ontwikkeling desnoods beter is op de bank bij Ajax dan een basisplaats bij NEC. Ook Gabor Babos (eveneens NEC) en Przemyslaw Tyton (Roda JC Kerkrade) worden met Ajax in verband gebracht.

Ajax is overigens met Harry Forrester in gesprek over een verbintenis. De 20-jarige Engelsman zit sinds deze zomer zonder club nadat Aston Villa besloot hem geen nieuwe verbintenis aan te bieden. De middenvelder was al enige tijd op proef bij Ajax. Tijdens een vriendschappelijk toernooi in Hong Kong tussen reserve-elftallen viel Forrester bij de Ajax-scouts op.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!