Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Nog geen interesse voor Bryan Ruiz


1 augustus 2011 - Bryan Ruiz etaleerde afgelopen zaterdag zijn klasse. Met een venijnig schot bezorgde de Costa Ricaan zijn club FC Twente in Amsterdma de Johan Cruijff Schaal. Ruiz wordt opnieuw met clubs uit het buitenland in verband gebracht.

"Het is vreemd, dat het rond transfers nu zo rustig is, maar dat kan snel veranderen", aldus Ruiz in gepsrek met De Telegraaf. "Alles kan nog gebeuren. Ik hoop het beste voor mezelf, maar als er iets komt, moet dat wel beter zijn dan FC Twente, anders blijf ik net zo graag hier. Voorlopig ben ik helemaal gefocust op FC Twente."

Bryan Ruiz speelt sinds de zomer van 2009 voor FC Twente dat hem overnam van het Belgische AA Gent. In Enschede ligt Ruiz nog tot 2013 vast. Vorig seizoen werd Ruiz veelvuldig geteisterd door blessureleed.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!