Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Irritatie Verbeek over Griekse opponent AZ


1 augustus 2011 - Dat Gertjan Verbeek nooit een blad voor de mond neemt was al duidelijk. De oefenmeester van AZ baalde duidelijk van de inzet van het Griekse Ergotelis dat zondag de tegenstander van de Alkmaarders was tussen de Europese ontmoetingen met FK Jablonec.

"Het was een verloren avond", zo stelde Verbeek in De Telegraaf. "Het is waardeloos, hoe die gasten ermee omgaan. Je hoort met verbazing, dat ze een dag eerder ook tegen De Graafschap hebben gespeeld, waar ze ook tegen een rode kaart aanliepen."

"Tegen tien man wordt het rommelig, dan gaan ze helemaal terug, ze doen raar en wisselen tegen de afspraken in en je krijgt irritatie", aldus een geïrriteerde Verbeek. "Ze komen alleen om hun zakken te vullen en om hun trainingskamp eruit te halen."

Afgelopen weekend was er eenzelfde verhaal bij topclub Olympiakos. De Griekse kampioen speelde zaterdag tegen NAC Breda (2-1 verlies) en ging een dag later ook onderuit tegen SC Heerenveen (5-4 verlies na een 4-2 voorsprong bij rust).

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!