Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord lijkt Miyaichi te kunnen vergeten


1 augustus 2011 - Feyenoord lijkt een tweede huurperiode van Ryo Miyaichi te kunnen vergeten. Feyenoord had de Japanse buitenspeler graag opnieuw gehuurd van Arsenal maar in Londen heeft Miyaichi de nodige indruk gemaakt.

'Mijn plan is om een werkvergunning voor hem te regelen en hem bij Arsenal te laten spelen', aldus Arsene Wenger op de website van Arsenal. Omdat Miyaichi nog niet voldoende interlands heeft gespeeld voor Japan zal Wenger naar een speciale commissie van de Premier League stappen. Hier moet worden bekeken of Miyaichi een uitzonderlijk talent is. In het verleden kreeg Chelsea permissie om Salomon Kalou aan te trekken, maar kreeg het bijvoorbeeld geen toestemming voor Sloban Rajkovic.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!