Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Beukering in beeld bij Belgische tweedeklasser


1 augustus 2011 - Jhon van Beukering zet zijn carrière mogelijk voort bij de Belgische tweedeklasser Visé, zo meldt Omroep Gelderland. De Arnhemse spits is in gesprek met de club over een tijdelijke huurperiode.

Jhon van Beukering wacht in Indonesië nog altijd op een vergunning om uit te komen voor zijn club Pelita Jaya. De aanvraag daarvoor ligt momenteel stil en kan nog maanden duren, omdat de voetbalbond in het land onderhevig is aan drastische hervormingen.

Omdat Van Beukering aan spelen toe wil komen, is Visë nu een optie. Die club is deels in handen van de Indonesische familie Bakrie, die ook eigenaar is van Pelita Jaya.

Van Beukering zou vorige week ook zijn debuut maken voor de nationale ploeg van Indonesië, maar door de problemen met de bond heeft hij nog steeds geen paspoort.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Omroep Gelderland |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!