Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse legt Braziliaanse tweeling vast


1 augustus 2011 - Vitesse heeft dan eindelijk haar Braziliaanse tweeling binnen. Het gaat om links- en rechtsback Alex en Anderson Santos da Vitoria. Twee weken geleden werd al bekend dat ze medisch waren gekeurd en een vierjarig contract zouden gaan tekenen.

De afgelopen weken trainde de offensieve ingestelde backs al mee met de selectie van John van den Brom. Vandaag keerden de broers terug naar Brazilie om de tewerkstelling te regelen. Vitesse heeft hoge verwachtingen van de negentienjarige Brazilianen en stelden dat er een aantal grote Europese clubs op de tweeling van Flamengo jaagden.

Alex en Anderson speelden nog geen enkele wedstrijd op het hoogste niveau. Beide werkten hun wedstrijden af bij de reserves van Flamengo. Vorig jaar speelde beide backs nog voor BraziliŽ onder 18.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!