Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord verhuurt Auassar aan RKC


1 augustus 2011 - Feyenoord is er opnieuw in geslaagd kosten te besparen. De club maakt bekend dat het Adil Auassar komend seizoen verhuurd aan RKC Waalwijk. Auassar keert niet meer terug in Rotterdam-Zuid, eerder werd al duidelijk dat zijn aflopende verbintenis niet zou worden verlengd.

De 24-jarige middenvelder zat op een dood spoor in Rotterdam. In zijn eerste seizoen kwam hij tot slechts een drietal invalbeuren en ook komend seizoen hoefde Auassar niet op veel te rekenen. Feyenoord hoopte de middenvelder te stallen bij Excelsior maar daar voelde de oud-speler van FC Dordrecht en VVV Venlo niets voor.

'Dus dan heb je de handen vrij een andere oplossing te zoeken', zegt Feyenoords technisch directeur Martin van Geel in gesprek met Voetbal International. 'RKC Waalwijk wilde hem graag huren en voor Adil is dit een mooie kans zijn loopbaan een nieuwe impuls te geven. Voor alle partijen is dit de beste oplossing. Adil kan gaan voetballen en wij krijgen weer wat ruimte in ons budget waarmee we eventueel iets kunnen gaan doen.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!