Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ronnie Stam focust zich op Wigan Athletic


2 augustus 2011 - Vorige week werd bekend dat PSV interesse had in Ronnie Stam. PSV klopte via technisch directeur Marcel Brands (foto) al aan bij Wigan Athletic om de speler te huren, de Engelse club maakte op dat moment kenbaar Stam enkel te willen verkopen. Stam zelf is niet bezig met een transfer zo laat hij weten aan NuSport.

"Het hangt allemaal af van het feit of Ronnie weer gaat spelen," aldus zijn zaakwaarnemer Chiel Dekker in gesprek met NUsport. "Als hij een nieuwe kans krijgt en veel minuten gaat maken, dan zit Ronnie gewoon goed bij Wigan. Hij blijft het liefst in de Premier League voetballen. Pas als mocht blijken dat veel speeltijd er niet in zit, wordt een overstap naar PSV een optie. Eerder niet."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!