Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Aissati wilde geen hoge gelimiteerde transfersom


3 augustus 2011 - Ismail Aissati leek na een jaar op huurbasis definitief de overstap te maken van Vitesse naar Ajax. Het zou echter anders uitpkken. Aissati kwam er niet uit met Vitesse, in De Telegraaf geeft de middenvelder die nu met Jong Ajax traint tekst en uitleg.

Aissati in gesprek met De Telegraaf: "Alles was rond. Maar Vitesse wilde bij een verkoop twaalf miljoen euro voor me hebben, terwijl ze Ajax maar één miljoen hoefden te betalen. Ik heb zelfs aangeboden minder te gaan verdienen in ruil voor een lagere gelimiteerde transfersom. Of die twaalf miljoen te handhaven, maar me dan wel te laten meedelen bij verkoop. Dat was onbespreekbaar en toen hield het voor mij op."

De middenvelder vervolgt zijn verhaal: "Het is afwachten hoe mijn toekomst eruitziet. Verhuur is voor Ajax op dit moment geen optie, omdat ik nog maar een eenjarig contract heb. En er zijn nog geen Nederlandse clubs die me willen kopen. Ik ben in principe van plan nog een jaar in Nederland te blijven."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!