Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente is Fer nog niet vergeten


3 augustus 2011 - FC Twente is Leroy Fer nog altijd niet vergeten. Co Adriaanse heeft de komst van de speler van Feyenoord nog altijd niet uit zijn hoofd gezet. Het lijkt er op dat FC Twente tegen het einde van de transferperiode nog een poging wil wagen.

Adriaanse in gesprek met De Telegraaf: "Het is niet zo dat we geen wedstrijden zullen winnen als Fer niet komt, maar ik wil hem er wel graag bij hebben. Tot en met 31 augustus kan het nog gebeuren. Op het middenveld kunnen we versterking gebruiken, maar Fer is multifunctioneel en kan op meerdere posities uit de voeten. Zo zou Fer ook heel goed in het centrum van de verdediging kunnen spelen. Daarvoor heeft hij alle benodigde kwaliteiten. Maar je hebt wel te maken met prijs-kwaliteitverhouding. Als je in de winkel iets wil kopen en het is enorm duur dan wacht je ook tot het in de aanbieding is."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!