Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

De Winter mogelijk toch naar Superboeren


3 augustus 2011 - De Graafschap mag blijven hopen op doelman Yves De Winter. De Superboeren gaven dinsdag nog te kennen aan Westerlo niet verder te willen onderhandelen over de transfersom van de Belgische doelman vanwege de hoge vraagprijs.

Technisch directeur Leen Looyen van De Graafschap in gesprek met De Telegraaf: "De situatie is heel snel veranderd. Westerlo heeft zelf contact met ons gezocht, nadat wij hadden gezegd niet verder met ze te willen onderhandelen. Voor ons was de zaak in eerste instantie al afgedaan, we vonden de vraagprijs niet reŽel."

Gesprekken lopen voorspoedig zo laat De Graafschap weten. "Maar hij zal denk ik niet voor Ajax klaar zijn. We hopen er vandaag of morgen uit te komen. Dan zou hij hier vrijdag voor het eerst op het trainingsveld kunnen staan."

Looyen is van mening dat het met De Winter een waardig opvolger heeft gevonden voor Boy Waterman die de club uit Doetinchem deze zomer verliet. "Die jongen wil heel graag. Ik heb ook begrepen dat hij de nodige druk heeft uitgeoefend op Westerlo."


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!