Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Hofs sluit opnieuw aan bij Vitesse


3 augustus 2011 - Nicky Hofs wacht een derde periode bij Vitesse. De in Arnhem geboren middenvelder tekende bij Vitesse een contract voor een seizoen met een optie voor nog eens een jaar. Hofs trainde aanvankelijk enkel mee om zijn conditie op peil te houden maar maakte al snel indruk op de technische staf onder leiding van John van den Brom.

Technisch directeur Ted van Leeuwen: "Het was inderdaad de bedoeling dat Nicky alleen zou meetrainen om zijn conditie op peil te houden. Echter heeft hij ons in korte tijd overtuigd een absolute meerwaarde te zijn voor het team. We zijn dan ook hartstikke blij dat hij er komend seizoen weer bij is."

De 28-jarige Hofs is blij met deze kans. Hofs op Vitesse.nl: "Ik heb het hier uitstekend naar mijn zin. De sfeer in de groep is positief en we hebben een goede trainer. Ik verwacht hier beter te kunnen worden." De teler stokte in 2010 op 130 competitieduels en 23 doelpunten.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!