Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

De Guzman in beeld bij Villarreal


3 augustus 2011 - Er lonkt voor Jonathan de Guzman een mooie transfer. Villarreal heeft namelijk zijn oog laten vallen op de middenvelder van Real Mallorca, zo meldt El Mediterraneo. Villarreal is op zoek naar een creatieve middenvelder na het vertrek van Santi Cazorla naar Malaga.

Aanvankelijk richtte Villarreal haar pijlen op Sergio Canales maar Real Madrid wil de speler enkel verhuren. De 23-jarige Guzman maakte vorig jaar zomer transfervrij de overstap van Feyenoord naar Mallorca. Om die reden is Mallorca nu bereid mee te werken aan een transfer naar Villarreal. In Spaanse media wordt gesproken over een transfersom van zes miljoen euro.

De in Canada geboren De Guzman beschikt over de Nederlandse nationaliteit en hoopt nog altijd op een kans bij het Nederlands Elftal. Spelen bij Villarreal eventueel in de Champions League zou hem hier zeker bij helpen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!