Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Afscheid van een icoon


3 augustus 2011 - Edwin van der Sar heeft vandaag afscheid genomen van het betaald voetbal. Van der Sar nam in een volgepakte Amsterdam ArenA afscheid in een wedstrijd tussen een zelf samengesteld dream team tegen Ajax.

Aan de kant van Van der Sar maakten sterren als Wayne Rooney, Nemanja Vidic en Ryan Giggs samen met onder andere Philip Cocu, Giovanni van Bronckhorst en Dirk Kuijt hun opwachting. Aan de kant van Ajax waren er een aantal spelers die rust kregen zoals Eriksen, Boilesen en Sigthorsson. Toch waren onder andere Van der Wiel, Janssen en De Jong van de partij.

De wedstrijd eindigde in een 2-1 overwinning van het dreamteam van Van der Sar. Eerder op de avond waren er al wedstrijden tussen de D1 van Manchester United (met de zoon van Van der Sar) en Ajax maar ook het Ajax van 1995 tegen het Nederlands Elftal van 1998. Dat laatste duel werd beslist door een goal van Marc Overmars.

Van der Sar kondigde aan zich te richten op het steunen van een aantal goede doelen en komend seizoen ook zal aanschuiven bij de NOS als analist tijdens Champions League-avonden.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!