Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Pasanen keert terug bij Ajax


18 mei 2004 - Petri Pasanen keert terug naar Ajax. De Finse verdediger werd de afgelopen maanden door de Amsterdammers verhuurd aan het Engelse Portsmouth. De ploeg wist zich te handhaven in de Premier League, de optie op Pasanen aan te kopen zal echter niet worden gelicht. Ook ziet Pompey er niets in om de speler nog een seizoen te huren van Ajax.


De Finse international keert deze zomer zodoende waarschijnlijk terug naar Amsterdam of de speler moet een nieuwe club gevonden hebben. Bij Ajax is de situatie, de bezetting van de verdediging, niet gewijzigd. Ook volgend seizoen moet Pasanen zich schikken met een plaats op de bank. Pasanen heeft nog een contract tot volgend jaar zomer bij Ajax.

Ajax zal waarschijnlijk dus meewerken aan een transfer van Pasanen. Iets wat men ook zal doen bij Victor Sikora. De linkeraanvaller kwam in de zomer van 2003 over van Vitesse maar lijkt tekort te schieten voor de Nederlandse top.

Overigens is Wesley Sneijder verkozen door een jury van elf vooraanstaande personen tot talent van het jaar. Cruijff, Van Basten, Neeskens, Koeman, Booy, Gullit, Jansen, Jonk, Jol en Dullens behoorden tot deze vakjury. Johan Cruijff beaamde vooral Sneijders' aandeel in de cruciale wedstrijd tegen Schotland, toen Oranje onderandere. dankzij twee assist en een prachtige treffer van Sneijder met 6-0 Schotland van de mat afveegde." Heel erg knap op die leeftijd", aldus Cruijff van het Nederlands voetbal. Vorig jaar won Arjen Robben de eerste titel.
Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!