Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente naar laatste voorronde CHampions League


3 augustus 2011 - FC Twente heeft zich vanavond zonder zich overmatig in te spannen geplaatst voor de vierde en daarmee laatste voorronde voor de Champions League. Een 0-0 gelijkspel was vanavond voldoende na de 2-0 zege in Arnhem op FC Vaslui.

FC Vaslui moest vanwege haar eigen accomodatie uitwijken naar Piatra Neamt. In een troosteloos ambiance met slechts 5.000 toeschouwers begonnen de Roemenen aanvankelijk sterk. Het had een veldoverwicht maar kon FC Twente niet laten wankelen. FC Twente werd gevaarlijk via de counter. In de tweede helft had FC Twente enige tijd het initiatief. Via Janko eindigde een inzet op de lat. Het was een van de hoogtepunten van het duel wat zou eindigen zoals het begon: 0-0.

FC Twente mag zodoende blijven hopen op opnieuw de groepsfase van de Champions League. Duidelijk is wel dat het daarvoor een zware horde zal moeten nemen. Bayern Munchen, Arsenal, Olympique Lyon, Benfica en Villarreal zijn de mogelijke tegenstanders. Het worden sowieso twee interessante affiches maar moeilijk zal het ongetwijfeld worden. Vrijdag weten de Tukkers meer als er geloot wordt in Monaco.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!