Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente wacht zware loting


3 augustus 2011 - FC Twente wacht in de vierde en laatste voorronde van de Champions League definitief een zware tegenstander. Na de uitschakeling van Dynamo Kiev en Panathinaikos gloorde er hoop voor de Tukkers. Benfica maakte in Turkije echter geen fout op bezoek bij Trabzonspor.

Dynamo Kiev ging onderuit tegen Rubin Kazan terwijl Panathinaikos zeer verrassend haar meerdere moest erkennen aan het Deense Odense. Nadat Benfica vorige week al thuis met 2-0 won, speelde de Portugese topclub met 1-1 gelijk in Turkije tegen Trabzonspor. Dat was voldoende voor de volgende ronde.

Bayern München, Arsenal, Olympique Lyon, Benfica en Villarreal zijn voor FC Twente nu de mogelijke tegenstanders. Het worden in ieder geval interessante wedstrijden waarbij FC Twente zich kan meten met de Europese top. De wedstrijden worden gespeeld op 16/17 augustus en de return op 23/24 augustus. Vrijdag vindt in Monaco de loting plaats. Bij winst wacht de groepsfase van de Champions League, bij verlies de groepsfase van de Europa League.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!