Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Swansea City haakt af voor Cillessen


4 augustus 2011 - Swansea City heeft niet langer interesse in Jasper Cillessen van NEC. De promovendus uit Wales is volgens De Telegraaf dermate geschrokken van de vraagprijs van NEC dat men geen vervolg geeft aan de navraag die men eerder deed.

Swansea City is al enige tijd op zoek naar een nieuwe doelman nadat eerste keeper Dorus de Vries verkaste naar Wolverhampton Wanderers. De club uit Wales, komend seizen uitkomend in de Premier League, werd al in verband gebracht met een aantal keepers. Geen enkele doelman bleek tot dusver haalbaar. Het prijskaartje wat NEC aan Cillessen hing bedroeg 4 miljoen euro. Ook Ajax wordt in verband gebracht met Cillessen, die met Oranje eerder deze zomer de trip naar Zuid Amerika maakte.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!