Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

ADO gelooft in vervolg Europees avontuur


4 augustus 2011 - Niet alleen de selectie maar ook de fans van ADO Den Haag geloven nog in een vervolg in de Europa League. Na de 3-0 nederlaag op Cyprus tegen Omonia Nicosia wacht vanavond de return in Den Haag. De wedstrijd is nagenoeg uitverkocht, al meer dan 14.000 tickets werden verkocht.

"Voor het publiek hopen we er een leuke wedstrijd van te maken. We gaan er zeker voor, maar als zij eenmaal scoren, moeten wij er vijf maken", aldus trainer Maurice Steijn in gepsrek met De Telegraaf. "Dan weet je dat de competitie-opening zondag thuis tegen Vitesse belangrijker wordt voor ons."

Vermoedelijke opstelling ADO Den Haag: Coutinho; Ammi, Derijck, Kum, Luksik; Leeuwin, Radosavljevic, Toornstra; Verhoek, Immers, Vicento.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!