Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

ADO Den Haag blijft hopen op Bulykin


5 augustus 2011 - ADO Den Haag blijft hopen op een terugkeer van Dmitri Bulykin. De aanvaller voetbalde vorig seizoen op huurbasis voor ADO Den Haag en bewees een doelpuntenmachine te zijn. Bij Anderlecht komt de Russische aanvaller niet in aanmerking voor een plaats in de selectie.

Bulykin was evenals bij de thuiswedstrijd tegen Kaunas ook donderdagavond van de partij tegen Omonia Nicosia. "We kunnen nog wel een scorende spits gebruiken”, aldus algemeen directeur Matthijs Manders na afloop van he duel tegen Omonia Nicosia tegenover De Telegraaf. "Bulykin heeft zich hier bewezen en is een interessante speler voor ADO. Ik denk dat hij vanavond wel een paar doelpunten had gemaakt. Al is de vraag ook wat Anderlecht precies wil. We moeten ook kijken naar ons financiële mogelijkheden."

Over Immers was Manders ook duidelijk. "We hebben tot vanavond nog niets van Feyenoord gehoord," aldus Manders. "Maar als ik zo de berichtgeving in de media volg, heb ik wel het gevoel dat ze zich gaan melden. Pas als dat gebeurt, gaan we er over nadenken."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!