Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

VVV Venlo legt begeerde aanvaller vast


5 augustus 2011 - Een flinke opsteker voor VVV Venlo. De Limburgers staan op het punt zich te versterken met Uche Nwofor. Zijn zaakwaarnemer stelt in gesprek met verschillende media dat Nwofor in Venlo voor drie jaar heeft getekend.

"VVV-Venlo heeft Nwofor voor drie jaar vastgelegd", aldus agent Tony Harris in gesprek met Supersport.com. Daarmee kiest de aanvaller voor VVV Venlo en niet voor Benfica. "We moeten rekening houden met de ontwikkeling van Uche. In Venlo is hij verzekerd van speeltijd. Dat is de sleutel voor de groei als voetballer."

De negentienjarige aanvaller speelde in eigen land voor Enugu Rangers maar zal pas na het WK voor spelers onder 20 jaar in Colomibia naar Venlo komen. Harris: "Uche komt als het jeugd-WK afgelopen is. Hij zal deel uitmaken van de selectie voor dit seizoen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!