Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

RKC en Heracles in evenwicht


6 augustus 2011 - Ook in Waalwijk was vanavond spraken van een verrassende comeback. RKC stond 4 minuten voor tijd nog op een 0-2 achterstand, maar dankzij doelpunten van Braber en Ten Voorde hield de gedoodverfde degradatiekandidaat alsnog een punt over aan de wedstrijd tegen Heracles Almelo.

Het gelijkspel was dik verdiend. RKC speelde aanvallend en was de betere ploeg. Toch was het Heracles dat als eerste scoorde. Na een vrije trap van Marko Vejinovic kon Everton in de 32e minuut de bal eenvoudig binnen tikken. Toen Glynor Plet vervolgens de 2-0 maakte, leek het einde oefening voor RKC. Dankzij een benutte strafschop van Robert Braber en een rake kopbal van Ten Voorde kregen de Waalwijkers alsnog waar men recht op had.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!