Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Wilfred Bouma overweegt vertrek bij PSV


9 augustus 2011 - Wilfred Bouma is ontevreden bij PSV. De geroutineerde aanvaller heeft moeite met zijn rol als reserve en overweegt een vertrek. Afgelopen weekend gaf trainer Fred Rutten middenvelder Orlando Engelaar de voorkeur boven Bouma als centrale verdediger.

Volgens Ploegsma, zaakwaarnemer van Bouma, wil de verdediger zijn basisplek niet verliezen. "Wilfred heeft vorig jaar een heel traject moeten doorlopen alvorens hij een contract kreeg bij PSV. Hij heeft maanden meegetraind om te bewijzen dat hij fit was. Dat deed hij, omdat hij na jaren blessureleed weer graag wilde voetballen. Dat wil hij nu nog steeds. Als dat niet bij PSV kan, dan elders. Hij heeft me daarom gevraagd om rond te kijken, want hij heeft geen zin in een vaste plaats op de bank", Aldus Ploegsma in de VI.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!