Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Bas Dost vol vertrouwen


10 augustus 2011 - Bas Dost gaat vol vertrouwen het nieuwe seizoen in. De lange spits van Heerenveen wil zich revancheren voor zijn teleurstellende eerste seizoen in Friesland en weet zeker dat hij dit jaar hoog in de topscorerslijst zal eindigen. Zelf gokt hij op twintig treffers.

"Die weddenschap durf ik wel aan te gaan. Ik wil me revancheren voor mijn teleurstellende eerste seizoen. Twintig treffers is een realistisch aantal. Zeker met prima aangevers als Assaidi, Narsingh en Beerens."

"Rechtstreekse plaatsing voor Europees voetbal is sowieso onze doelstelling. Het enige nadeel is dat we geen brede selectie hebben. Maar dat is iets waar de meeste clubs onder de nationale top last van hebben", aldus de 22-jarige aanvaller.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!