Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Willem II komt niet tot winst bij jubileum


12 augustus 2011 - Willem II vierde vanavond op eigen veld haar 115e bestaan. Dat ging tot teleurstelling van velen niet gepaard met een overwinning op Go Ahead Eagles. De Tilburgers kwamen als gedoodverfde kampioen niet verder dan een 1-1 gelijkspel.

Oud-spelers, trainers en bestuurders passeerden vandaag de revue. De opkomst ging gepaard met het nodige vuurwerk. De ingrediŽnten voor een mooie voetbalavond waren dan ook zonder meer aanwezig. Hans Mulder opende in Tilburg nog wel de score, maar dat doelpunt werd in de tweede helft door Marnix Kolder ongedaan gemaakt. Daarmee was het eerste puntverlies van zowel Willem II als Go Ahead Eagles een feit. Hun eerste wedstrijd werd door beide ploegen gewonnen.

Overige uitslagen
FC Volendam - MVV 2-0
FC Emmen - FC Dordrecht 1-1
Fortuna Sittard - AGOVV Apeldoorn 5-1
SC Cambuur - FC Eindhoven 0-1
FC zwolle - FC Oss 2-1
Helmond Sport - Sparta Rotterdam 3-2
Almere City FC - BV Veendam 3-0

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!