Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Jans laat Beerens uit wedstrijdselectie


13 augustus 2011 - Roy Beerens hoort niet tot de wedstrijdselectie van SC Heerenveen voor het uitduel tegen Ajax. De aanvaller is door trainer Ron Jans buiten de selectie gehouden omdat hij met zijn hoofd al bij AZ zit.

Een transfer van Beerens naar AZ wordt op korte termijn verwacht. Al enkele dagen zijn beide partijen in gesprek en ook Beerens kreeg al toestemming om om de tafel te zitten met de Alkmaarse clubleiding. Jans in gesprek met De Telegraaf: Roy is al met zijn hoofd bij AZ en de onderhandelingen. Hij heeft daar nu zijn focus op en niet op Ajax."

Ondertussen heeft SC Heerenveen goede hoop om Jan-Arie van der Heijden over te nemen van Ajax. "We zijn geïnteresseerd", bevestigt trainer Ron Jans. "Maar dat is Johan Hansma zijn pakkie an." Ajax verhuurde Van der Heijden de afgelopen twee seizoenen aan Willem II. In de voorbereiding kreeg de middenvelder een kans maar vorige week kreeg hij te horen naar een nieuwe club te moeten zoeken.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!