Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse heeft goede hoop op terugkeer Rajkovic


13 augustus 2011 - Vitesse hoopt op korte termijn twee of drie spelers op huurbasis van Chelsea over te nemen. Het zou in ieder geval gaan om Slobodan Rajkovic die in de voorbereiding indruk maakte bij Chelsea maar vooralsnog geen werkvergunning in Engeland zal krijgen.

Het is de verwachting dat Rajkovic zich komende week in Arnhem zal melden voor een tweede verhuurperiode. Indien Rajkovic komend seizoen bij Vitesse zal spelen komt hij volgend jaar zomer in aanmerking voor een Nederlands paspoort omdat hij eerder al bij PSV en FC Twente speelde.

Naast Rajkovic zullen ook twee grote talenten de overstap maken van Chelsea naar Arnhem. Een van die spelers lijkt de 18-jarige Tsjechische centrumverdediger Tomas Kalas te zijn. De verdediger maakte onlangs indruk op het EK onder 19.

Ook vorig seizoen huurde Vitesse al spelers van Chelsea. Naast Rajkovic ging het om doelman Delac en middenvelder Matic. Delac verloor de concurrentiestrijd van Room en is teruggekeerd naar Londen. Matic maakte bij Vitesse indruk en werd door Chelsea gebruikt als onderdeel in de tansfer van David Luiz met Benfica.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!