Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV hoort snel van Newcastle over Pieters


13 augustus 2011 - PSV weet binnen 48 uur of Newcastle United haar interesse in Erik Pieters concretiseert. De Engelse club slaagde er gisteren in om Jose Enrique te verkopen aan Liverpool. Pieters wordt alom gezien als de meest belangrijke kandidaat om de vacante linksbackpositie in Newcastle in te vullen.

Newcastle-manager Alan Pardew bevestigde tegenover Engelse media al in gesprek te zijn. Pardew: "Ik hoop dat we in het weekend dichter bij elkaar kunnen komen. We willen de komst van een linksback nu doordrukken en de naam van Erik Pieters staat hoog op ons lijstje."

Pieters zou een overgang naar de Noord-Engelse club wel zien zitten. De linksback van het Nederlands Elftal heeft in zijn contract met PSV geen gelimiteerde transfersom opgenomen en zodoende kan de club alles vragen wat het wil. Naar verluidt zou PSV zaken willen doen bij een transfersom van ongeveer 7 miljoen euro.

Met de transfer zou PSV opnieuw een gewaardeerde basiskracht verliezen maar wel meer slagkracht op de transfermarkt krijgen. PSV was al op zoek naar een verdediger en aanvaller, mocht Pieters vertrekken moet PSV zelfs op zoek naar een tweede verdediger.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!