Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV en ADO eens over Timothy Derijck


13 augustus 2011 - PSV heeft met ADO Den Haag een akkoord bereikt over de transfer van Timothy Derijck. De centrale verdediger gaat nu zelf in gesprek met PSV over zijn persoonlijke voorwaarden. Derijck behoort komend weekend al niet meer tot de wedstrijdselectie van ADO Den Haag voor het duel tegen FC Groningen.

Enkele dagen geleden maakte PSV haar interesse in Derijck kenbaar aan zaakwaarnemer Karel Jansen die hierop de verdediger inlichtte. De 24-jarige Derijck op de website van Sport-Promotion: "Toen Karel de naam PSV noemde, voelde ik meteen de kriebels in mijn buik. Dit was waar ik eerlijk gezegd lange tijd op hoopte. PSV is voor mij echt een stap voorwaarts."

Feyenoord nam de verdediger in de zomer van 2005 als jeugdspeler over van Anderlecht. Niet veel later maakte Derijck ook zijn debuut in het eerste elftal van de Rotterdammers om in januari 2006 te worden verhuurd aan NAC Breda. Feyenoord haalde de speler terug en Derijck kwam steeds meer aan spelen toe. Toch werd Derijck opnieuw verhuurd ditmaal aan het Belgische Dender EH.

Feyenoord haalde de speler opnieuw terug maar ondanks hoge verwachtingen wist Derijck in Rotterdam-Zuid niet door te breken. In januari 2009 volgde de overstap naar ADO Den Haag. In de Residentie groeide Derijck uit tot een van de beste verdedigers van Nederland. De Belgische verdediger had bij ADO Den Haag een gelimiteerde transfersom in zijn contract staan. Deze bedroeg naar verluidt 750.000 euro.

Met de aanstaande komst van Derijck heeft PSV in ieder geval de posities achterin opgevuld. Eerder werd PSV nog in verband gebracht met Moisander van AZ. PSV moet mogelijk opnieuw handelen als Erik Pieters de overstap maakt naar Newcastle United. PSV is ook nog altijd op zoek naar een aanvaller.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!