Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Huub Stevens en Mario Been in beeld bij Genk


13 augustus 2011 - KRC Genk ontving al 50 sollicitaties voor de binnenkort vacante positie van trainer maar het lijkt een Nederlandse oefenmeester te gaan worden. De Belgisch landskampioen kreeg vorige week een flinke klap te verwerken toen duidelijk werd dat Vacauteren koos voor een lucratief avontuur in het Midden Oosten en de club op zeer korte termijn zal verlaten.

Huub Stevens is volgens de Belgische krant Het Belang van Limburg de belangrijkste kandidaat om de nieuwe trainer van de Belgische landskampioen te worden. De 58-jarige Stevens heeft een uitstekende staat van dienst, volgens de krant is het wel de vraag of Genk kan voldoen aan de persoonlijke voorwaarden van de oefenmeester. Genk is slechts een voorronde verwijderd van de groepsfase van de Champions League.

Als alternatief zou Mario Been nadrukkelijk in beeld zijn. Vorige maand moest Been noodgedwongen opstappen bij Feyenoord, in de Cristal Arena heeft de clubleiding echter het volste vertrouwen in de trainer die eerder bij Excelsior en NEC indruk maakte.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!