Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente wint met 2-0 van AZ


13 augustus 2011 - FC Twente heeft ook haar tweede wedstrijd van het seizoen winnend afgesloten. In de eigen Grolsch Veste werd het AZ van Gertjan Verbeek met 2-0 aan de kant gezet. Bryan Ruiz onderscheidde zich als invaller door op fraaie wijze te scoren.

AZ moest het vanavond noodgedwongen doen zonder de smaakmaker van vorige week, Maarten Martens raakte afgelopen week op de training geblesseerd. Aan de kant van FC Twente geen basisplaats voor Bryan Ruiz aangezien hij te laat was teruggekomen van interlandverplichtingen met Costa Rica.

Al na drie minuten spelen kwam FC Twente op voorsprong. Het was Marc Janko (foto) die de score opende. AZ leek rijp voor de slacht maar een tweede Enschedese goal bleef uit. Sterker nog, AZ kwam sterk terug en kreeg een aantal goede kansen op de gelijkmaker. Mikalyov liet echter opnieuw zien in uitstekende vorm te zijn en zodoende was het bij rust 1-0 voor FC Twente.

Na rust kwam FC Twente opnieuw sterk uit de startblokken. Via Bryan Ruiz werd het na 66 minuten spelen 2-0. Na een goede individuele actie aan de rechterkant van de zestien volgde in de zestien vervolgens een wippertje over zijn landgenoot en doelman van AZ, Esteban. FC Twente kreeg kansen op meer maar in Enschede zou het bij 2-0 blijven.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!