Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Moeizame zege PSV op RKC Waalwijk


13 augustus 2011 - Zonder te imponeren boekte PSV vanavond haar eerste overwinning van het seizoen. Na de 3-1 nederlaag tegen Z in Alkmaar werd vanavond in het eigen Philips Stadion moeizaam met 1-0 gewonnen van RKC Waalwijk. De enige goal van de avond kwam op naam van Dries Mertens.

PSV werd vooraf bij de titelfavorieten geschaard maar op basis van deze wedstrijd lijkt de ploeg van Fred Rutten een bijzonder teleurstellend seizoen tegemoet te gaan. Met hangen en wurgen werd met 1-0 gewonnen van RKC Waalwijk, die voorbestemd lijken om na de promotie van afgelopen seizoen direct weer te degraderen naar de Jupiler League.

Weliswaar had PSV veel meer balbezit maar deed men hier simpelweg te weinig mee. Een van de lichtpuntjes was Dries Mertens. De kleine Belgische dribbelaar zou na 24 minuten spelen de enige goal van de avond maken. Waar het voor rust al niet bijzonder was aan PSV-zijde, was het dat in de tweede helft nog dramatischer. PSV ontsnapte zelfs bij twee uitstekende mogelijkheden van RKC Waalwijk.

PSV zal in de midweekse Europa League-wedstrijd tegen het Oostenrijkse SV Ried uit een heel ander vaatje moeten tappen. Ook de Oostenrijkse club is geen hoogvlieger maar een betere wedstrijd spelen zal een gedeelte van de onrust in Eindhoven wegnemen. Volgende week zondag speelt PSV een lastige uitwedstrijd tegen ADO Den Haag. Voor RKC wacht een uitwedstrijd tegen Roda JC.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!