Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse eenvoudig langs VVV Venlo


13 augustus 2011 - Vitesse kende vandaag weinig moeite met VVV Venlo. De Limburgers speelden vandaag bijzonder belabberd en dat resulteerde in eenvoudige 4-0 zege van Vitesse. De doelpunten werden netjes over beide helften verdeeld.

Al na een kwartier spelen was het duel eigenlijk al gespeeld. Op dat moment had Vitesse al een 2-0 voorsprong in handen door een goal van Van Ginkel en een eigen doelpunt van Meeuwis (hij kopte een voorzet van Jenner achter zijn eigen doelman). Vitesse was simpelweg een maatje te groot voor VVV Venlo mede.

Na rust maakte Wilfried Bony op fraaie wijze de 3-0. De Ivoriaanse aanvaller was daarmee opnieuw belangrijk want in de eerste helft leverde hij de assist op Van Ginkel. De eindstand werd vlak voor tijd bepaald op 4-0 door een goal van een andere uitblinker, de Georgische buitenspeler Chanturia.

Door de zege staat Vitesse nu op 4 punten uit 2 duels, dat zal naar tevredenheid zijn van eigenaar Merab Jordania. De eigenaar van Vitesse is nog van plan voor het einde van de transfermarkt een aantal nieuwe namen aan te leveren. Slobodan Rajkovic is vrijwel zeker een van hen.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!