Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Verbeek rekent op komst Beerens


14 augustus 2011 - Gertjan Verbeek rekent er op dat hij binnenkort Roy Beerens (SC Heerenveen) kan verwelkomen bij AZ. Beide clubs zijn het al eens over de transfersom, nu is het aan AZ en Beerens om er uit te komen.

"Ik denk dat het over enkele dagen rondkomt," aldus Verbeek in gesprek in De Telegraaf. "Er moet nog met Beerens worden gesproken en in detail met Heerenveen. Volgens mij willen alle partijen graag dat het doorgaat, dus ik zie eigenlijk geen belemmering meer."

Met de aanstaande komst van Beerens heeft AZ haar selectie rond. Eerder maakten onder andere Altidore (Villarreal) en Boymans (VVV Venlo) de overstap naar Alkmaar. Mogelijk dat alleen Sergio Romero nog uit Alkmaar vertrekt, met Esteban en Heijblok hoeft AZ niet te anticiperen op een nieuwe doelman.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!