Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Been haalt op Eredivisie Live uit naar Van Geel


14 augustus 2011 - Mario Been is dit seizoen een van de analisten voor Eredivisie Live. Vandaag keek hij nog een keer terug op zijn pijnlijke vertrek bij Feyenoord vorige maand. Daarbij stelde hij teleurgesteld te zijn in het handelen van technisch directeur Martin van Geel.

"Van Geel had eerder naar mij toe moeten komen," aldus Been aan tafel bij Eredivisie Live. "Hij wist al eerder af van de onvrede in de groep en dat er een mogelijke stemming zou komen. Toen had hij direct naar mij toe moeten komen en die stemming niet plaats moeten laten vinden."

Als die stemming er niet was geweest had Been met een gesprek het nodige kunnen oplossen. "Ik had dat gesprek wel eens willen hebben en dan willen zien of nog steeds 13 van de 18 spelers tegen mij waren. De onvrede ging om puntjes waar echt wel over heen te komen was. Zo ging het over de trainingsintensiteit en vroegen bepaalde spelers zich af of ze zich nog wel konden doorontwikkelen bij Feyenoord."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!