Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heracles wint met 2-1 van NAC Breda


14 augustus 2011 - In een boeiend voetbalgevecht pakte Heracles Almelo vanmidddag in het eigen Polman Stadion de drie punten tegen NAC Breda. Het duel in Almelo eindigde in 2-1, na een 0-1 ruststand.

Overtredingen heen en weer en lange ballen vooruit bepaalden het spelbeeld vanmiddag. Alle doelpunten die vanmiddag vielen kwamen voort uit standaardsituaties. De score werd geopend uit een vrije trap vanaf de linkerkant van Buijs. De inlopende Matthew Amoah hoefde de bal alleen nog maar binnen te koppen en deed dat dan ook.

Vlak voor rust was er een offensief van Heracles, Overtoom pas met een bal op de lat het meest dichtbij de gelijkmaker. Na rust werd Heracles Almelo sterker en sterker. Scheidsrechter Sanders moest er echter aan te pas komen om de thuisploeg in het zadel te helpen. Sanders kende wel heel makkelijk een strafschop toe aan Plet na een duik van de aanvaller. Overtoom benutte dit buitenkansje.

Na de gelijkmaker werd het spel grimmiger. Op dat moment had NAC-coach John Karelse zijn verdedigers Koenders en Luijckx al naar de kant gehaald die beide al een gele kaart op zak hadden. Heracles ging vol overtuiging voor de winst. Uit een vrije trap van Vejinovic kopte Everton dertien minuten voor tijd raak. Overtoom was niet veel later opnieuw dichtbij een goal maar trof hij wederom de lat.

In de slotfase probeerde NAC Breda nog iets te forceren. Bijna lukte dat ook. Heracles-verdediger Ter Horst kopte de bal bijna achter zijn eigen doelman Pasveer. De doelman redde goed en bezorgde Heracles daarmee drie punten. Daarmee staat Heracles nu op vier punten, NAC Breda is na twee duels nog altijd puntloos.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!