Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Marcel Brands in Almelo aanwezig voor Everton'


14 augustus 2011 - Marcel Brands, technisch directeur van PSV, was vanmiddag aanwezig in het Polman Stadion bij het duel Heracles Almelo - NAC Breda (2-1). Ook scout John de Jong was in Almelo aanwezig. PSV wordt al enige tijd in verband gebracht met Heracles-aanvaller Everton.

Het is onduidelijk of PSV concrete belangstelling heeft voor de speler van Heracles Almelo. Wat wel duidelijk is is dat PSV al geruime tijd op zoek is naar een aanvaller. Een echte spits ontbreekt namelijk nog in de selectie van de Eindhovenaren. Eerste keus Mounir El Hamdaoui (Ajax) lijkt financieel niet haalbaar, Everton lijkt een goedkoop alternatief te zijn.

Een andere mogelijkheid is dat Brands in Almelo was om NAC-aanvaller Matthew Amoah te bekijken. De Ghanese aanvaller mag uit Breda vertrekken omdat hij met zijn salaris zwaar op de begroting drukt. NAC Breda zou denken aan een transfersom van enkele tonnen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!