Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Utrecht en De Graafschap spelen gelijk


14 augustus 2011 - FC Utrecht speelde vandaag voor de tweede keer gelijk. In de eigen Galgenwaard keken de Domstedelingen tegen De Graafschap lang tegen een 0-2 achterstand aan maar kwam het uiteindelijk nog op gelijke hoogte: 2-2.

In de eerste helft was FC Utrecht de bovenliggende partij zonder dat het zelf echt grote kansen wist te verkrijgen. Bij rust keek de ploeg van Erwin Koeman zelfs tegen een achterstand aan. Na veertien minuten spelen was het Poepon, al dan niet in buitenspelpositie, die de 0-1 achter Utrecht-doelman Rob van Dijk schoot.

Na een klein uur spelen leek De Graafschap de drie punten binnen te hebben door een goal van dribbelaar El Hassnaoui. De bij rust ingevallen Jacob Mulenga, die terugkeerde na een zware knieblessure, maakte twee goals. Dertien minuten voor tijd viel de 1-2 en enkele minuten later werd het ook 2-2 door de Zambiaan. Zodoende hield FC Utrecht toch nog een puntje over aan het treffen met De Graafschap.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!