Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Groningen heeft geen moeite met ADO


14 augustus 2011 - FC Groningen kende vandaag weinig moeite met ADO Den Haag. In de Euroborg werd het 4-1 voor de ploeg van Pieter Huistra. Tim Matavz nam in de eerste helft drie goals voor zijn rekening, een onvervalste hattrick. Sterker nog het was een golden hattrick: eentje met zijn linkerbeen, een met zijn rechterbeen en een doelpunt met zijn hoofd.

ADO Den Haag gaat een bijzonder moeizaam seizoen tegemoet. Veel werd in de Europa League-wedstrijden tegen Omania Nicosia al duidelijk, ook vandaag werd de ploeg met de neus op de feiten gedrukt. Zonder spelers als Bulykin, Kubik, Buijs en Derijck is er te weinig kwaliteit in de ploeg om opnieuw een goed seizoen te draaien. Daarnaast ontbrak Verhoek vanwege een blessure. Vandaag was FC Groningen veel sterker dan de ploeg van Maurice Steijn.

Al bij rust was het duel beslist. Op dat moment had Tim Matavz al drie keer gescoord in het doel van Gino Coutinho, een onvervalste golden hattrick. Direct na rust maakte Bacuna er op aangeven van Matavz ook nog eens 4-0 van. De doelpunten van Immers ('51) en Van Duinen ('59) deden ADO Den Haag absoluut niet wankelen. FC Groningen pakte daarmee dus drie belangrijke punten, ADO Den Haag wachtte een lange rit terug naar huis.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!