Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NEC weigert ook tweede bod Ajax op Cillessen


14 augustus 2011 - Ajax lijkt op zoek te moeten naar andere alternatieven. Ook een tweede bod van Ajax op Jasper Cillessen werd door NEC geweigerd, zo verklaarde technisch directeur Carlos Aalbers aan Omroep Gelderland.

Ajax is op zoek naar een concurrent voor Kenneth Vermeer voor de positie onder de lat. Cillessen, al met Oranje op trainingskamp geweest naar Zuid Amerika, is een voorname kandidaat. "Na hun eerste bod van 1,7 miljoen euro kwamen ze nu met een bedrag dat nog bij lange na niet voldoende was voor ons", zo verklaart technisch directeur Carlos Aalbers in gesprek met Omroep Gelderland.

"Het was net iets hoger, maar lager dan wat Swansea City eerder al bood voor Jasper. En daarmee zijn we ook niet om tafel gegaan. En die kaders hebben we bij Ajax gesteld. Ik weet niet of ze nog een keer gaan bieden, we wachten af. Alleen wanneer we de juiste prijs krijgen, verkopen we hem."

Ajax lijkt na de tweede weigering nu zaken te willen doen met VVV Venlo voor Dennis Gentenaar. In tegenstelling tot Cillessen die de concurrentie moest aangaan zal Gentenaar worden aangetrokken als stand-in van Vermeer. Ook Gabor Babos (eveneens NEC) is bij Ajax nog in beeld.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Omroep Gelderland |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!