Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Derijck blij met kans bij PSV


15 augustus 2011 - Timothy Derijck staat op het punt een meerjarig contract te tekenen bij PSV. Bijzonder is de overgang wel, het is pas de tweede keer dat een speler uit Den Haag de overstap maakt naar PSV. Voor het laatst was dat het geval in 1970 toen Harry Vos de overstap maakte van Den Haag naar Eindhoven.

'Mijn wachten is beloond,' laat Derijck optekenen in het Algemeen Dagblad. 'Ik heb al langer aangegeven het liefst naar een club uit de Nederlandse top-drie te willen. Ik heb respect voor de andere clubs die zich voor mij hebben gemeld bij ADO Den Haag en een voorstel hebben gedaan, maar dit is een kans die ik dolgraag wil pakken. Dit is waar ik lang op heb gehoopt. Ik moet wel zeggen dat het niet makkelijk is om Den Haag te verlaten. Ik heb hier een paar hele mooie jaren gehad, maar dit is een kans die ik niet kan laten lopen.'

Opvallend is dat Derijck mogelijk direct in zijn eerste wedstrijd van PSV direct ADO Den Haag ontmoet. Komend weekend staat ADO Den Haag - PSV op het programma. Mogelijk hebben beide clubs hier al afspraken over gemaakt dat Derijck dan nog niet speelt.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!