Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Pieters heeft vandaag andere prioriteiten


15 augustus 2011 - Erik Pieters heeft vandaag hele andere dingen aan zijn hoofd dan een eventuele transfer naar Newcastle United. De linksback heeft vandaag de crematie van zijn oma en zal zich dan ook niet bezighouden met andere zaken. Pieters wacht zodoende vanaf de zijlijn af of beide clubs tot een akkoord komen.

Manager Alan Pardew van Newcastle United wil na Tim Krul een tweede Nederlander. Erik Pieters moet in Newcastle de opvolger worden van de Spaanse linksback Enrique die de overstap maakten aar Liverpool. PSV zou denken aan een transfersom van tussen de 7 en 8 miljoen euro. Pieters zou in Newcastle ongeveer 40.000 euro per week kunnen gaan verdienen.

Mogelijk dat de 10-voudig international komend weekend zijn debuut voor Newcastle kan maken in de derby tegen Sunderland. Een week later wacht Newcastle United een thuiswedstrijd tegen Fulham. Voetbalreizen naar Newcastle United vanaf 169 euro

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!