Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV meldt zich bij Roda JC voor Tyton


15 augustus 2011 - PSV heeft zich bij Roda JC officieel gemeld voor Przemyslaw Tyton. Technisch directeur Gerard Wielaert van Roda JC bevestigde de onderhandelingen tussen beide clubs in Dagblad De Limburger.

Het is onduidelijk waarom PSV zich nu juist heeft gemeld voor Tyton. Mogelijk is er onvoldoende vertrouwen in Andreas Isaksson of heeft er zich juist een club in Eindhoven gemeld voor de Zweedse doelman. Duidelijk is wel dat PSV zich gemeld heeft voor de 24-jarige Tyton die vorig jaar nog bij Roda JC zijn contract verlengde tot de zomer van 2013.

"Het klopt dat PSV zijn interesse kenbaar heeft gemaakt en een bod heeft uitgebracht", aldus Wielaert in Dagblad De Limburger. "Voor de rest kan ik er weinig over zeggen." Tyton maakte inmiddels ook al zijn debuut voor het nationale team van Polen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!