Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Feyenoord denkt aan John Guidetti'


15 augustus 2011 - John Guidetti leek afgelopen zomer de overstap te maken van Manchester City na FC Twente. Er werd zelfs al een contract in Enschede getekend. Uiteindelijk kocht Manchester City deze verbintenis voor 1 miljoen euro af en tekende hij alsnog een nieuw contract bij de Engelse topclub. Feyenoord zou Guidetti nu willen huren.

De spits van Jong Zweden maakte vorige week indruk in het duel met Jong Oranje door onder andere twee keer tot scoren te komen. Feyenoord ziet in Guidetti de gewenste aanvaller en hoopt de jonge Zweed nu dan ook te kunnen huren van Manchester City. Guidetti hoeft door de aanwezigheid van vele topspelers bij Manchester City niet te rekenen op veel speelminuten.

Ondertussen zal technisch directeur Martin van Geel niet naar Londen afreizen om met Arsenal te praten over de huur van speler. Feyenoord hoopte na het huren van Miyaichi nu opnieuw een talent te kunnen huren. Van Geel in De Telegraaf: "We kunnen huurspelers als Gilles Sunu (uit Frankrijk) en Oguzhan Özyakup (oud-AZ) naar Feyenoord halen, maar hun posities hebben we goed bezet. Voorlopig ga ik daarom niet naar Londen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!