Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV aast met Pieters-miljoenen op Tim Matavz


15 augustus 2011 - Door de eventuele miljoenenopbrengst van de transfer van Erik Pieters naar Newcastle United kan PSV een poging wagen om Tim Matavz los te weken bij FC Groningen. De Sloveense aanvaller leek eerder financieel niet haalbaar maar er zijn nu mogelijkheden door de aanstaande transfer van Pieters.

Tim Matavz zou naar verluidt 7 miljoen euro moeten kosten, zo meldt Voetbal International. PSV zal zodoende eerst Pieters moeten verkopen om zaken te kunnen doen met FC Groningen. Aanvankelijk leek Mounir El Hamdaoui de beste optie in Eindhoven. Door het gevraagde jaarsalaris (1,8 miljoen euro) is de Marokkaanse aanvaller van Ajax echter niet langer een optie.

De 22-jarige Matavz, die gisteren nog drie keer tot scoren kwam, heeft in Groningen nog een contract tot de zomer van 2013. De Sloveens international zou zelf inzetten op een jaarsalaris van iets minder dan 1 miljoen euro wat binnen het salarishuis van PSV past.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!