Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Miralem Suljemani: 'Ik voel me vrij'


15 augustus 2011 - Miralem Sulejmani is na twee speelrondes in de Eredivisie topscorer met drie doelpunten. Sulejmani leefde vorig jaar al duidelijk op onder trainer Frank de Boer en geeft dat in het nieuwe seizoen een goed vervolg.

"Dat klopt, ik voel me ook vrij en daar dank ik Frank de Boer voor", aldus Sulejmani in een interview met de gratis krant Sp!ts. "Het is niet makkelijk als iedereen steeds over de miljoenen begint die de club voor me heeft betaald. Voor mij is dat moeilijk geweest. Maar ik begrijp het wel, want het is logisch dat mensen daarover praten."

Ajax betaalde bijna 17 miljoen euro voor Sulejmani aan SC Heerenveen, nog altijd een gigantisch bedrag. "Ajax heeft veel geld voor me neergelegd. Maar ik was negentien jaar en had moeite daarmee om te gaan. Nu heb ik er geen last meer van. We zijn drie jaar verder en ik voel me goed en belangrijker, ik voel me vrij."

Sulejmani is blij met De Boer als coach. "Hij weet hoe hij met spelers moet omgaan. De Boer is een persoonlijkheid. Hij geeft mij zelfvertrouwen. Hoe hij dat doet? Nou, door me bijvoorbeeld niet meteen op de bank te zetten na een slechte wedstrijd. De Boer snapt dat. Hij spreekt zijn vertrouwen uit en gelooft in me. Dat heeft een jonge speler nodig, daar krijgt hij zelfvertrouwen van."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!