Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Transfer aanstaande: PSV keurt Tyton


15 augustus 2011 - De transfer van Przemyslaw Tyton lijkt weer een grote stap dichterbij te zijn gekomen. PSV is het met Roda JC nagenoeg eens over de transfersom die volgens de laatste berichten ongeveer drie miljoen euro zal bedragen. Zelf zal de 24-jarige Tyton in Eindhoven de concurrentie moeten aangaan met Andreas Isaksson.

Tyton staat sinds 2007 onder contract bij Roda JC en had in het Parkstad Limburg Stadion nog een contract tot de zomer van 2013. De afgelopen jaren groeide Tyton uit tot een van de beste keepers van de Eredivisie. Afgelopen zomer was er nog vage interesse van de Belgische kampioen KRC Genk. Een debuut in het nationale team van Polen is al een feit.

Technisch directeur Gerard Wielaert tegenover het ANP: "Vorige week werd het ineens heel concreet. Wij raken 2 weken voor het sluiten van de transferperiode onze keeper kwijt en zullen dus op zoek moeten naar een ander. We hebben vertrouwen in Mateusz Prus, maar willen er een volwaardige keeper voor het eerste elftal bij." Tyton wordt vandaag al medisch gekeurd door PSV.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!